Tunes

Friday, April 17, 2009

Tagggg????

Hari Ini
Dalam Sejarah
Aku wat tag

---------------------------------------------------------------------------------------

>>>Tag One<<<

1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
-saye akan beli kelab bola sepal fav saye "Arsenal"
dan beli sume top player masukkn in team saye


2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
-seksikah aku?????

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
.terbukti ke camtu??? cinta x dapat, nyawe ilang.

4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
Lantak la~ blog aku, bukan blog depa, kalau teruk mesti xder org nak follow

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?
Tidaaaaaaaak!! sama sekali!

6. Kalau tiada lagi hari esok?
Kiter tunggu luse, ade x?

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
Saye wat x nampak je.. ahhaha

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
Saye tak nak masuk, pastu mintak producer masukkn saye dlm WIPEOUT

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
Dem...Nanak Jawap

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati? Nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
Sly Nolan
Gamers Artist
Muahahaha

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
Pijak semut pun x mati, ini pulak nak bunuh orang

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
Syukur, Indahnye ciptaan tuhan
ceeewaaah~ padahal kembang. alalalla

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
Men game puas2~
Buat bende2 bhye cam rock climbing
lagipun...

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
saye akan Makan sepuas2nye
lalalala

15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
Ku Pasrah
lalalala, nak gune lesen bunuh tadi ley x?

16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
Anugerah Tido Paling Lame

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
France~ lalala

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
Tu sume Qada* Dan Qadar

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
Pi MaM!

20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
Dear Intan~ Saye Suke Die~ :-"

21 : I'm tagging :
Sume Pengikut Blog Ini


---------------------------------------------------------------------------------------
>>>Tag Two<<<

FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU :
"Nolan"
"EJ"

FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE :
.12 December-B'day.
.24 April-InTra End.
.17 March-Lalalala.
.1 April-Deng~.

FOUR THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
.Pegi Kedai.
.Tapau Nasik.
.Makan.
.Sendawa.

FOUR WAYS TO BE HAPPY :
.Tido.
.Tengok Bintang.
.Makan.
.Kenang Memori Indah.

FOUR PEOPLE YOU MISS FROM YOUR PAST :
.My Mummy.
.My Family.
.My Friend.
.My DotA.

FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
.RM 1 000 000.
.RM 10 000 000.
.RM 100 000 000.
.RM 1 000 000 000.


FOUR OF YOUR FAVOURITE HOBBIES :
.DotA.
.Ym.
.Bintang.
.Bulan.

FOUR PLACES OR COUNTRY YOU WANT TO GO FOR VACATION :
.Dubai.
.Amsterdam.
.Japan.
.Air Terjun.

FOUR FAVOURITE DRINKS :
.Iced Lemon Tea.
.Iced Nescafe 'O'.
.Iced Tea 'O'.
.Mineral.

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR PURSE/WALLET :
.Money.
.I/C.
.Student Id.
.ATM Card.

FOUR FAVOURITE COLORS :
.Baby Blue.
.Red.
.White.
.Black.

TOP FOUR HANGOUTS :
.Ehome CC.
.Satay Hut.
.Mid Valley Megamall.
.Klang Parade.

TOP FOUR U LOVE SO MUCH :
.Me.
.Family.
.Friends.
.Games.

TOP FOUR "THINGS" SPECIAL TO YOU :
.HP.
.My Games.
.My Pendrive.

.My Self.

TOP FOUR WHO YOU WILL TAGGED:
.my followers terutamanya
.Sis Yanie.
.Indera.
.KiKi.
.KuKu.

TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY :
.Baby Suruh.
.Baby Suruh.
.Baby Suruh.
.Baby Suruh.

12 responses:

kEy said...

dem~

WeBViDeOKLiP said...

suka arsenal?sama la kita.hehehhe

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~~ 20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
Dear Intan~ Saye Suke Die~ :-"

.saye pown suke awak~
.lalalalala :-"
*nyamo jd dear intan*


~~ FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE :
.12 December-B'day.
.24 April-InTra End.
.17 March-Lalalala.
.1 April-Deng~.

.hahaha bestnye knekan org tu april fool kan :P
.17mac? lalalalalala :-"


~~ FOUR WAYS TO BE HAPPY :
.Tido.
.Tengok Bintang.
.Makan.
.Kenang Memori Indah.

.kamu jiwank! :P
*jgn pk saye akan ckp kamu sweet oke!*
.lalalalalala :-"


~~ FOUR OF YOUR FAVOURITE HOBBIES :
.DotA.
.Ym.
.Bintang.
.Bulan.

.mak aii
.tgk bintang n bulan ke? :P
.eiii jiwanknyeeee :D


~~ FOUR THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
.Pegi Kedai.
.Tapau Nasik.
.Makan.
.Sendawa.

.x snonoh~
.eiiiiii :-&


~~ TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY :
.Baby Suruh.
.Baby Suruh.
.Baby Suruh.
.Baby Suruh.

.bile mase kamu ade baby?
.kawen x jmput siut
.deng~

p/s:kem salam bini

Sly Nolan said...

Key >>>

deng?

Sly Nolan said...

WebVideoKlip>>>

haha~ btul3

Sly Nolan said...

Dear Intan>>

-bleh plak nyamor jd intan, tapi comment pkai id ie... mane dapat pass!!!

-April fool sgt best!! yaya 17 march? lalalala

-Ye sy jiwang~ :D

-awat x senonohnye.. nak goskkn perot? :p

-ntah le~ 17 mac kot? lalalala

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~ej dearie

.saye anak sdare die la
.lalalalala~

.april fool best?
.deng~
<--- x pnh kene april fool dgn bangganye

.ngaku pown jiwank

.eyuckkk plsss lahh
.msti la TAKMO gosokkan
.tendang bole la

.17mac tahun bile?
.1989?
.bukan mse tu kamu umur setaun ke?
.lalalala :-"

Sly Nolan said...

dear intan >>

-anak sedare?? nak knal ley :">

-ye saye ngaku..

-mampu ke tendang~ :p agak tinggi~ huhu

-17 mac 2009, baru lg
deng deng

Indera said...

dem ko nolan.saje jer nak kenakan aku yer?. ouh utang tag aku ko tak bayo lagi.ehehehehehhe

axeray said...

din ko nie dah teruk sangat aku tengok...
nnt abeh intra aku bawak ko berubat ye...
cian ko...
xpenah plak aku tau ko suke bulan dgn bintang...
asyik men dota nampak plak bulan dgn bintang tu ek...
sadis2 kawan aku nie...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.hahaha axeray
."din" neh mmg patut bawak berubat
.saket die da teruk sangat neh
.takot berjangkit plak :P

Yanie said...

sory nolan...sis br nk jwb tag ni...xde tenet lh...ni pn menumpang pc technician...hu3...