Tunes

Friday, April 2, 2010

10 most stupid question with answers ~ =D



So, here i am
bored with nothing to do,
too lagg to dotA 2night,
so i just search google and found this!

the most stupid question with answer~
its funny thou.

SO, HAVE U ASKED A STUPID QUESTION TO SOMEONE?
HUHHH!!!



-------------------------------------------

1.) At the movies:

When you meet acquaintances/ friends.. .....

Stupid Question :- Hey, what are you doing here?

Answer :- Dont u know, I sell tickets in black over here..


******


2.) In the bus:

A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Stupid Question :- Sorry, did that hurt?

Answer :- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.


******



3.) At a funeral:

One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question :- Why, why him, of all people.

Answer :- Why? Would it rather have been you?


******


4.) At a restaurant:

When you ask the waiter

Stupid Question :- Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer :- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.


******


5.) At a family get-together:

When some distant aunt meets you after years

Stupid Question :- Munna,Chickoo, you've become so big.

Answer :- Well you haven't particularly shrunk yourself.


******


6.) When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question :- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.


******


7.) When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question :- Sorry. were you sleeping?

Answer :- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or

not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.


******


8.) When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question :- Hey have you had a haircut?

Answer :- No, its autumn and I'm shedding.... ..


******


9.) At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question :- Tell me if it hurts?

Answer :- No it wont. It will just bleed.


******


10.) You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...

Stupid Question :- Oh, so you smoke.

Answer :- Gosh, it's a miracle ...........it was a piece of chalk and now it's in flames!!!


******


if u guys has others question,
post it up in the comment section
Cheers,
Nolan
++++++++++++++++++++++++++++

"The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing"

0 responses: